Arctic Nutrition Booster – aineenvaihduntaa, energiaa ja hyvinvointia

45.46 

Kuvaus

Vapauta kehosi uuteen energiaan ja parempaan hyvinvointiin!

Booster on trooppista nonihedelmää ja puolukkaa sisältävä luonnon oma energiapommi, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja tukee kehon vireystilaa. Hyvin monet käyttäjät ovat saaneet apua myös uniongelmiin: uni on syventynyt ja heräämiset vähentyneet. Puolukka puolestaan vähentää kehon tulehdustiloja ja onkin antanut monille apua nivelkipuihin.

Noni-hedelmä auttaa vähentämään väsymystä ja ylläpitää suorituskykyä. Lisäksi se edistää henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Nonia on pidetty jo tuhansia vuosia muinaisen polynesialaisen kulttuurin tärkeimpänä hyvinvointia edistävänä kasvina. Nonipuut työntävät juurensa syvälle laavaan ja saavat siitä laajakirjoisen koostumuksen mineraaleja. Tuotteisiimme käytetään vain puista käsin poimittuja noni-hedelmiä.

Puolukka on jo yksinkin supermarja, mutta yhdistettynä Noni-hedelmän vaikutuksiin se on suorastaan lyömätön! Se kasvaa luonnon ankarissa olosuhteissa, joista se kerää itseensä energiaa ja voimaa. Puolukka auttaa ylläpitämään luonnollista vastustuskykyä ja auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.

Käyttö: Suositeltu annnostus on 1-2 kuoriloa veden kera. Boosterin käyttö kannattaa aina aloittaa varovasti. Ensimmäisellä viikolla vain 1 kpl päivässä ja nauttia runsaasti vettä päivän mittaan. Parhaimman vaikutuksen unenlaatuun saat ottamalla Boosterin illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Aamulla otettuna Boosterin teho on parhain vireystilaan.

Tarkka ravintosisältö löytyy täältä.

Gluteiiniton, laktoositon, vegaaninen

Ainesosat: Nonijauhe, puolukkajauhe, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi), riisijauho.

Made in Finland
Vaikuttavat aineet 100% luonnollisia
Vegaaninen
Suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Nutrition Booster – aineenvaihduntaa, energiaa ja hyvinvointia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *