,

Cliniccare X3M EGF kasvojenhoitosetti

146.00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Setti sisältää valisemastasi tuoteryhmästä:

Cliniccare X3M EGF  Liquid 100 ml

CLINICCARE -kasvovedet syväpuhdistavat, erityisesti ihohuokoset, joita puhdistustuotteet eivät välttämättä tavoita. Kasvovedet estävät talin kertymisen huokosten pohjalle, mikä silminnähden pienentää huokosten kokoa ja estää niiden laajentumista auttaen siten hoitavien aktiiviaineiden imeytymisen ihon kerroksiin. Kaikki kasvovedet sisältävät korkean pitoisuuden pienimolekyylistä hyaluronihappoa (2-3 %)

Cliniccare X3M EGF Essence 50 ml

CLINICCARE Essence -hoitotiivisteet imeytyvät ihon kerroksiin kosteuttaen ja raviten ihoa. Ne ovat ultra -tehokkaita ja koostumukseltaan kevyitä. Suurten tehoainepitoisuuksiensa vuoksi CLINICCARE Essence -tuotteet ovat huomattavasti tavanomaisia voiteita tehokkaampia.

Cliniccare X3M EGF Serum 50 ml

CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti saaden aikaan intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät runsaasti matalamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %)

Cliniccare X3M EGF kasvojenhoitosetti

Cliniccare X3M EGF GLOW kasvojenhoitosetti, Cliniccare X3M EGF PURE kasvojenhoitosetti, Cliniccare X3M EGF REFRESH kasvojenhoitosetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cliniccare X3M EGF kasvojenhoitosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart