L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay 250 ml

36.00 

Osasto:

L’Oréal Professionnelin Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay on 2-1-tuote, jota voi käyttää shampoon ja hiusnaamion tavoin rasvoittuvalle, talin tukkeutumisesta kärsivälle hiuspohjalle, joka tarvitsee kohdennettua asiantuntemusta. Monipuolinen koostumus: poistaa tukkeumia, hikeä ja talia käytettäessä shampoona ja puhdistaa kertymiä, hikeä ja talia, kun sitä käytetään hiusnaamiona. Hiukset tuntuvat kevyiltä ja tuuheilta.

Tiivistetty 6 % savella. Hienojakoinen aktiivinen ainesosa, joka auttaa poistamaan hiuspohjan pinnan likaa, talia ja hikeä. Tuoksukoostumus muistuttaa virkistävää tuulta.

Kehitetty yhteistyössä hiusalan ammattilaisten kanssa. Yhteisinnovaatio kolmen hiuspohjan asiantuntijan kanssa: balayage- ja väriasiantuntija Vivek Shyam Bhatia Intiasta, huippuluokan hiuspohjan asiantuntija Takku Orii Japanista ja asiantuntija permanentti- ja hiuspohjan palveluista, Jimmy Jiang Kiinasta.

Tieteellisesti todistettu teho:

  • 78% hiuspohjan epäpuhtauksista ja talista puhdistuu yhden käyttökerran jälkeen*.
  • 70 % hiuskuitujen epäpuhtauksista ja talista puhdistuu**. 24 % lisää tuuheutta***.

Käytä herkälle hiuspohjalle Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother -hoitotuotetta ennen 2-in-1 Purifier -tuotteen käyttöä saadaksesi erittäin rauhoittavan vaikutuksen.

*Instrumentaalinen testi, shampoo TAI savimainen shampoo-hiusnaamio. **Instrumentaalinen testi, savimainen shampoo-hiusnaamio. ***Instrumentaalinen testi.

Tuotteen käyttö:

Shampoona:

  • Levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan.
  • Vaahdota hellävaraisesti sormenpäillä hieroen.

Savinaamiona:

  • Levitä hiuksiin ja anna vaikuttaa 3–5 minuutin ajan.
  • Huuhtele huolellisesti.
  • Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi ja huolellisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay 250 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart