Peruutukset tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Paikalle tulematta jättämisestä veloitamme 100% palvelun hinnasta. Peruutathan aikasi soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 045 1268335.

Värihinnat ovat alkaen hintoja. Varaathan oikeanlaisen ajan, esimerkiksi väripaketti tarkoittaa yhdellä värillä värjäystä tyvestä latvaan. Jos haluat maltillisesti raitoja- valitse raitapaketti.

Huomaathan, että jos haluat raidoilla hiuksistasi huomattavasti vaalemmat, niin hinta on tottakai korkeampi, koska ainekustannukset ovat suuremmat
sekä aikaa menee myöskin paljon enemmän. Tällöin olisi hyvä valita meidän värinpoisto pakettimme.

Huomaa myös, että palvelun hinta määräytyy aina tehdyn työn mukaan, ei varatun työn nimen mukaan tai alkaen hinta ei ole lopullinen hinta.
Ollessasi epävarma, otathan yhteyttä meihin ja pyydä hinta-arvioita 🙂 Kiitos <3

Vielä muistutuksena hiustenpituudet, eli lyhyet = leukalinjan yläpuolella, korvannipukka näkyy, puolipitkä= leukalinjan alapuolella, korvat eivät näy,
pitkä= hartialinjan alapuolelle ylettyvä, extrapitkä= lapaluiden alapuolelle ylettyvä

Varaa hoitoaikasi tästä

Kotihoito-ohjeita

Muistutuksena!

Peruutukset tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Paikalle tulematta jättämisestä veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Huolimatta siitä, että koronarajoituksia on vähennetty, ei kuitenkaan vieläkään ole sopivaa sairastuneena tai altistuneena liikuttaa pöpöjä muille.

Nyt on influessaa, flunssaa ja mahatautia liikkeellä ja mikäli itsessäsi, perheessäsi tai lähimmäisissäsi on sairastuneita, olethan ystävällinen ja siirrät varattua aikaasi.

Miksi näin? Koska yksi sairastunut/altistunut asiakas voi tartuttaa kampaajan/palveluntarjoajan, joka voi sairastuttuaan peruu 2-5 päivän ajat. Tämä koskee 5-20 ihmisen aikoja ja voitte itse miettiä mitä se tarkoittaa euroissa. Olemme kaikki kuitenkin yksityisyrittäjiä ja palkan saamme tehdystä työstä.

Tästä syystä, kun tunnet itsesi kipeäksi tai perheessäsi on kipeitä henkilöitä, ota yhteyttä ja siirrä aikaasi. Mieluummin 1 siirretty kuin 20 siirrettävää.

Kiitos ymmärryksestä🙂

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista
sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Tilaa lahjakortti tästä