Vartalo

LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittelyn ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.

Tuntui huomattavasti vähemmän kuin sokerointi”
-Brassi asiakas

Spa Vartalonmuokkausta – Kivuttomasti!

Ionithermie on Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti. Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche. Hoidossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä.

Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas, iho tuntuu kimmoisammalta ja tasaisemmalta.

Selän timanttihionta

Timanttikuorinta on tehokas, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttikuorinnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle.

Ultraäänipuhdistus käy kaikille ihotyypeille. Ihon kosteustasapainon ylläpitäminen vähentää ryppyjen ja juonteiden syntyä ja auttaa ihoa voimaan paremmin pitkäaikaisesti.
Ultraääni kuorii ja puhdistaa ihoa tehokkaasti sekä täysin kivuttomasti.