Vartalo

Spa Vartalonmuokkausta – Kivuttomasti!

Ionithermie on Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti. Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche. Hoidossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä.

Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas, iho tuntuu kimmoisammalta ja tasaisemmalta.

Timanttikuorinta on tehokas, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttikuorinnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle.

Ultraäänipuhdistus käy kaikille ihotyypeille. Ihon kosteustasapainon ylläpitäminen vähentää ryppyjen ja juonteiden syntyä ja auttaa ihoa voimaan paremmin pitkäaikaisesti.
Ultraääni kuorii ja puhdistaa ihoa tehokkaasti sekä täysin kivuttomasti.

Shopping Cart