Ripsipalvelut

Meiltä saat kattavat ripsipalvelut Raumalla. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai kestotaivutuksilla taikka lisätä ripsiisi voluumia ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vuosien ammattitaidolla.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja siksi kouluttaudumme ahkerasti ja seuraamme alamme muutoksia aktiivisesti. Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita ja meiltä saat aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Huomioitavaa:
– Ripsienpidennysten päivittäinen pesu ja kotihoito on tärkeää! Ripsienpidennyksille on oma puhdistusvaahto, joka parantaa ripsien pysyvyyttä, pitää volyymiviuhkat kauniina, estää silmiin kertymästä epäpuhtauksia
– Tule puhtailla ripsillä, jotta aikaa ei kulu ripsihuollon sijasta ripsien pesuun/meikin poistamiseen
– Ripset tulee huoltaa 2-4 vk välein. Huoltoväliin vaikuttaa ripsen oma kasvutahti ja asiakkaan mieltymykset
– Suosittelemme myös ripsiseerumia, jota voi käyttää ripsienpidennysten aikana. Ne ravitsevat omaa ripseä ja pidentävät ripsen elinkaarta

Ripsien kestovärjäys on kaikkein kevyin palvelu ripsille. Kestovärit kestävät 2-4 viikkoa riippuen omista ripsistä ja tavoitteista. Kestovärjäyksen yhteydessä voidaan ripsiin tehdä ripsiä turvottava ja kosteuttava keratiini hoito.

Hoito sopii kaikille ,mutta jos olet joskus saanut allergisen reaktion hiusväreistä tai muista kestoväreistä.

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Tarjoamme kahta erilaista ripsien kestotaivutusta; Silky Lashes Lash lift sekä Inlei Filler ripsien kestotaivutus

Kulmien laminointi tarkoittaa omien kulmakarvojen kestomuotoilua. Palvelu sopii niille joilla on jonkun verran kulmakarvoja. Kulmien uudelleen muotoilulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, täyttää aukkoja sekä parantaa kulmien muotoa niin että ne ovat tasapainon osa kasvojen kokonaisuutta.

Ripsipidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme kautta vuosien. Klassiset ripsipidennykset ovat kehittyneet Volume-ripsipidennysten rinnalla ja tänä päivänä pystymme tarjoamaan kevyempiä ja ripsiystävällisempiä ripsipidennyspalveluita.

Yhteen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu (0,15-0,20mm)
Eli kuitu on paksumpi, mutta lopputulos on luonnollinen. Sopii jos sinulla on luonnostaan paljon omia ripsiä tai haluat että kuidut erottuvat selkeästi. Kuituja siis tulee sen verran kun sinulla on omia ripsiä.

Hybridi-ripsipidennys on kaunis yhdistelmä klassisia- sekä volumekuituja. Lopputulos on hieman kevyempi kuin Volumepidennyksessä.

Volume-ripsipidennykset ovat suosituin palvelumme ja syystä! Ripsipidennykset kasvattavat suosiotaan vuosivuodelta ja yksi syy tähän on alan kehittyminen. Ripsikuidut ovat nykyään superkevyitä, taipuisia ja pehmeitä. Niiden olemassa oloa ei huomaa. Liimat ovat myös muuttuneet laadukkaammiksi. 

Volyymiripsiin tehdään volyymiviuhka ohkaisemmista kuiduista (0,03-0.10mm) eli yhteen omaan ripseen liimataan yksi viuhka. Viuhka voi olla jotain 2-7 kuidun välillä. Volyymeillä saa todella luonnollista lopputulosta tai, lisäämällä kuituja viuhkaan tai kuidun paksuutta, myös todella näyttävät. Lopputulos riippuu omista ripsistäsi, teknikko katsoo minkä verran oma ripsesi jaksaa kantaa. Liian pitkät/tuuheat ripset voivat vahingoittaa omaa ripseä tai lähteä ennen aikojaan pois kun oma ripsi ei jaksa kantaa kuituja.


Shopping Cart