Kasvohoidot

Phyts Soin Equilibre Purifiant on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle. Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia. Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosentuaalisesta määrästä (kamferi). 

Phyts Soin Oligo-Vital on hoitokokonaisuus iholle, jossa ikääntymisen merkit ovat havaittavissa ja iho on kosteusköyhä sekä kuiva. Ravitseva, kiinteyttävä ja kosteuttava hoito, joka ylläpitää ihon pehmeyttä ja silottaa juonteita.

❤️Kiinteyttävä ❤️Ravitseva ❤️Kosteuttava ❤️Uudistava ❤️Korjaava

 

Phyts Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa. Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

❤️Vahvistava ❤️Kosteuttava ❤️Tasapainottava ❤️Vaalentava

Phyt’sin kemiallinen kuorinta toteutetaan 1+4 kerran sarjahoitona 10 päivän välein. Ensimmäinen kerta on konsultaatiokerta, jossa saat kotihoitotuotteet. Hintaan sisältyy kaksi hoitoa tukevaa kotihoitotuotetta, jotka ovat olennainen osa hoitoa (2 x 40ml arvo yht.100€). Phyt’s kemiallinen kuorinta on tehokas uudistava hoitomuoto, jossa käytetään 30% glycolihappoa. Hoito sopii hyvin ikääntyvälle ja epätasaiselle iholle. Kirkastava ja vaalentava hoito pigmenttiläiskille. Tasoittava hoito arpiselle ja hilseilevälle iholle. Ihohuokosia supistava. Hoitoa ei tehdä erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Ei myöskään, jos on ihosairaus esim. tulehduksellinen akne, psoriasis, ekseema, rosacea, syöpä tai ihokasvain.

Kasvohoidot
Phyts Soin Equilibre Nourrissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito kuivalle sekä sekaihoille, niin nuorelle kuin vähän aikuisemmallekin iholle. Jos haluat hyvin kosteutetun ihon. Asiakkaiden suosikki hoito! Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista. Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt. 

Phyts Soin Multi-Vita Aromalliance Anti-Age on ravitseva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle. Korjaa tehokkaasti Syviä juonteita, pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa, aktivoi verenkiertoa lisäten ihon kirkkautta ja heleyttä.

❤️Korjaava ❤️Liftaava ❤️Uudistava ❤️Elvyttävä

REVIDERM SOIN REVITALISANT ANTI-POLLUTION hoitokokonaisuus. Tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen elottoman ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta. Välittömästi kirkastava. Suositellaan 4-5 kerran sarjahoito viikon välein.

❤️Kirkastava ❤️Heleyttävä ❤️Uudistava ❤️Aktivoiva 

Huomio!

Hoitoihin ei automaattisesti kuulu laitehoitoa (timantti tai ultra), koska se ei virallisesti kuulu Phyts kasvohoitoon, tätä kuitenkin suosittelemme vahvasti, valitse se lisäpalveluista.

Shopping Cart