Kasvohoidot

Phyts Soin Equilibre Purifiant on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle. Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia. Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosentuaalisesta määrästä (kamferi). 

Kasvohoidot
Phyts Soin Equilibre Nourrissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito kuivalle sekä sekaihoille, niin nuorelle kuin vähän aikuisemmallekin iholle. Jos haluat hyvin kosteutetun ihon. Asiakkaiden suosikki hoito! Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista. Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt. 

Phyts Soin Oligo-Vital on hoitokokonaisuus iholle, jossa ikääntymisen merkit ovat havaittavissa ja iho on kosteusköyhä sekä kuiva. Ravitseva, kiinteyttävä ja kosteuttava hoito, joka ylläpitää ihon pehmeyttä ja silottaa juonteita.

❤️Kiinteyttävä ❤️Ravitseva ❤️Kosteuttava ❤️Uudistava ❤️Korjaava

 

Phyts Soin Multi-Vita Aromalliance Anti-Age on ravitseva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle. Korjaa tehokkaasti Syviä juonteita, pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa, aktivoi verenkiertoa lisäten ihon kirkkautta ja heleyttä.

❤️Korjaava ❤️Liftaava ❤️Uudistava ❤️Elvyttävä

Phyts Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa. Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

❤️Vahvistava ❤️Kosteuttava ❤️Tasapainottava ❤️Vaalentava

REVIDERM SOIN REVITALISANT ANTI-POLLUTION hoitokokonaisuus. Tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen elottoman ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta. Välittömästi kirkastava. Suositellaan 4-5 kerran sarjahoito viikon välein.

❤️Kirkastava ❤️Heleyttävä ❤️Uudistava ❤️Aktivoiva 

Karboksiterapia on uusi hoitomuoto, jolla saadaan tehtyä erittäin tehokkaita kasvohoitoja. Hoidon tulokset ovat nähtävillä heti ensimmäisen hoito kerran jälkeen.
Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina.

 • Tulokset:
  • Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
  • Tehokas ihon puhdistuminen
  • Ihon kiinteytyminen
  • Ihon pitkäaikainen kosteutuinen
  • Verenkierron vilkastuminen
  • Ihon kiinteytyminen ja rakenteen paraneminen
  • Ihon epäpuhtauksien poistuminen
  • Ihon värin tasoittuminen
  • Tummien silmänalusten vaaleneminen parantuneen verenkierron seurauksena
 • Hoito ei ole kivulias, mutta saattaa esiintyä ohimenevää pistelyä ja punoitusta
 • Suosittelen sarjahoitona sekä yhdistettynä happokuorintaan, jolloin saat maksimaalisen hyödyn. Yksistäänkin kyllä mahtava hoito

Kesto n.60 minuuttia

Kemiallinenkuorinta , joka elvyttää, nuorentaa, häivyttää tummia läiskiä, kosteuttaa, pehmentää ihoa, akneen erinomaisen hyvä. Jo yksi kemiallinen kuorintahoito tekee ihostasi kirkkaamman, hehkuvamman, elivoimaisemman ja vastaanottavaisemman hoitotuotteille.

Valittavana on 3 erilaista happoa, joista kosmetologi katsoo sinun ihollesi parhaimman. Sarjahoitona hyviä tuloksia ongelmatapauksiin yhdessä ClinicCare kotihoitotuotteiden kanssa!

Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille lukuunottamatta oikein ohutta sekä todella herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa.

Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, erikoisnaamio ja hoitovoiteet.