CND Shellac lakan poistosetti

21.50 

Osasto:

Kuvaus

Shellac™-lakkauksen poisto on yhtä tärkeä osa sen hellävaraisuutta, kuin lakkauksen tekeminen.

Yksi CND Shellac™ -lakkauksen tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että kynnet eivät vaurioidu lakkauksen tai sen poiston yhteydessä. Kynnen pintaa ei viilata tai buffata ennen lakkauksen levitystä tai lakkauksen poiston yhteydessä lainkaan. Jos Shellac™-lakkausta ei poisteta oikein, kynnen pinta saattaa kärsiä, mikä heikentää seuraavien lakkausten pysyvyyttä. Shellac™-lakkauksen poisto on onneksi helppoa ja nopeaa ja onnistuu myös kotona.

Miten Shellac™-lakkaus poistetaan?

CND Shellac™ poistetaan OfflyFast-poistoaineen ja poistokääreiden avulla hellävaraisesti liuottamalla.

Mitä Shellac™-lakkauksen poistosta pitää tietää?

 • OfflyFast-poistoaine sisältää hoitavaa macadamiaöljyä, joka vähentää asetonin kuivattavaa vaikutusta.
 • Poistokääreet pitää sulkea tiukasti, eikä kääreen sisään saa jäädä ylimääräistä ilmaa.
 • Poistoaika riippuu lakkauksessa käytetystä Top Coat -lakasta.
 • Poista mahdolliset tuotejäämät hellävaraisesti esimerkiksi kasvosienellä tai poistoaineeseen kostutetulla kynsiharjalla. Älä raavi!
 • Mikäli tuotetta on kynnellä reilusti, kääri kynsi poistofolioon uudestaan (varmista, että poistofolion sisällä oleva vanu on vielä kostea) ja anna poistoaineen vaikuttaa vielä hetki.

Kauanko Shellac™-lakkauksen poisto kestää?

 • Shellac™-lakkauksen poistoaika riippuu lakkauksessa käytetystä Top Coat -lakasta. Nopeimmillaan lakkaus poistetaan 5 minuutissa, mutta vahvimman Top Coat -lakan kanssa tai tuhtien koristelujen kanssa poistoaika on noin 15 minuuttia.
 • Jos Shellac™-lakkaus on tehty rakennekynsille (akryyli tai geeli), sitä ei tule poistaa liuottamalla. Rakennekynsiltä Shellac™ poistetaan aina viilaamalla.
 • Mitä pidempään Shellac™-lakkaus on ollut kynsillä, sen pidempään poisto kestää. Myös kynsien kuivuus voi vaikuttaa lakkauksen poistoaikaan.Lue lisää SolarOil™-hoitoöljyn käytöstä Shellac™-lakkauksen yhteydessä tästä artikkelista.
 • Mikäli kynnellä on runsaasti koristeluja, poistoaika voi olla pidempi. Värisävyjen kerrostaminen, maalaukset tai useampi kuin yksi kerros Top Coat -lakkaa pidentävät poistoaikaa.

Shellac™-lakkauksen poistoaika

Shellac™-lakkauksen poistoaika riippuu lakkauksessa käytetystä Top Coat -lakasta. Anna poistoaineen vaikuttaa käytetyn Top Coat -lakan mukainen aika, mutta mikäli lakkaus ei irtoa siististi, kääräise kynnet suosiolla uudestaan poistofolion sisään. Hellävarainen poisto takaa, ettei kynnen pinta vaurioidu raaputtelussa.

SHELLAC™ Color Coat ja: Poistoaika:
XPress5™ Top Coat 5 min.
Original Top Coat 8 min.
DURAFORCE™ Top Coat 15 min.
Special Effect Top Coat 8-10 min.

HUOM! Kynsien liuottaminen asetonikylvyssä ei ole sopiva poistotapa Shellac™-lakkaukselle. Asetoni kuivattaa kynsiä ja ihoa voimakkaasti, joten puhtaan asetonin ihoaltistusta tulisi välttää. CND-poistokääreessä olevan vanun avulla minimoit ihoaltistuksen ja folion lämpö tehostaa asetonin vaikutusta samalla, kun OfflyFast-poistoaineen sisältämä öljy ehkäisee asetonin kuivattavaa vaikutusta.

Voiko Shellac™-lakkauksen poistamiseen käyttää pumpulia ja tavallista foliota?

CND Remover Wraps -poistokääreet on kehitetty Shellac™-lakkauksen poistamiseen ja niissä on monta ominaisuutta, joita ei voi korvata alumiinilla keittiöfoliolla ja pumpulilla.

 • Poistokääreissä käytettävä folio on erityisvahvaa, eikä repeä helposti. Vahvan folion ansiosta poistokääreen saa kiedottua kynnen ympärille tiukasti, eikä kääreen sisään jää ylimääräistä ilmaa.
 • Poistokääreissä käytettävä vanu on erittäin imukykyistä, mikä varmistaa, ettei poistoaine haihdu vanusta kesken kaiken.
 • Poistokääreen vanu on liimattu kiinni folioon, jolloin vanu ei pääse luistamaan pois paikoiltaan ja asetonin saa kohdistettua kynteen tarkasti.
 • CND Remover Wraps -poistokääreiden käyttö antaa asiakkaalle ammattimaisen vaikutelman sinusta ja hoitolasta, sillä asiakkaalle voi olla yllättävän suuri merkitys sillä, työskenteletkö tyylikkäiden brändituotteiden vai markettifolion ja irtovanun kanssa.
 • Poikkeuksena ylempään suosittelemme käyttämään foliota ja vanua silloin, kun poistat Shellac™-lakkausta varpaista. Isovarpaaseen voit käyttää CND-poistokäärettä, mutta muihin varpaisiin suosittelemme leikkaamaan vanusta pienet palat ja kietomaan ne kaksi kerrallaan tavallisen folion sisään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CND Shellac lakan poistosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *