Lashlift & Browlift

120.00 

Osasto:

Kuvaus

Ripsien kestotaivutus

Suosittelemme ripsien kestotaivutusta, mikäli toiveissasi on pelkkää kestovärjäystä näyttävämpi lopputulos. Lash Lift sopii hyvin silloin, kun haluat mahdollisimman upean ilmeen ripsillesi, kuitenkin yhä luonnollisella lopputuloksella. Kestotaivutus sopii myös silloin, jos ripsipidennyksiä ei voi tai halua käyttää. Ripsien kestotaivutus on suosittu palvelu ympäri vuoden, ja se tekee meikittömästä lookista raikkaasti kohotetun ja huolitellun.

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Blue Lagoonissa käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja – ja rullia, joiden avulla Lash Lift -ammattilaisemme räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä maksimissaan kahdeksan viikon välein. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina. Ripsiä voidaan värjätä taivutusten välissä, sillä kestoväri kuluu monesti ripsistä taivutusta nopeammin pois. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.

Kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kumiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Laminointi kestää kulmissa useita viikkoa, joten palvelu on hyvä valinta myös helppoutta arvostaville sekä esimerkiksi paljon urheilua harrastaville.

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, väri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. Lift-hoitojen välillä useat asiakkaat käyvät kestovärjäämässä ja muotoilemassa kulmakarvansa.

Varaa aikasi ajanvarauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lashlift & Browlift”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *